HEMSTÄDNING I LINKÖPING

Låt oss avlasta dig

Vill du få hjälp med att städa lägenheten?

Våra trevliga och skickliga serviceassistenter vårdar ditt hem med omsorg och ser till att det blir härligt rent och fint. Med miljöanpassade metoder levererar vi städning med höga kvalitetskrav, anpassad för dina behov.

Vi kan även hjälpa dig med andra sysslor i hemmet såsom fönsterputsning, diskning, strykning och enklare trädgårdsarbete.

Det normala timpriset för våra tjänster är 169 kr inklusive moms (efter RUT-avdrag).

Våra Kvalitèer

KVALITET

För att möta dina förväntningar om hög städkvalitet genomgår våra serviceassistenter SRY-baserad utbildning inom städteknik. Detta för att säkerställa rätt kompetens inom städmetodik och kemtekniska produkter.

Eftersom vi lägger stor fokus på service och etik kan du också förvänta dig ett professionellt och lyhört bemötande från våra serviceassistenter.

För bästa resultat tar vi alltid med städutrustning och rengöringsmedel av professionell standard, det enda du behöver tillhandahålla är en dammsugare.

Vi garanterar att städresultatet uppfyller vad som utlovats. Om någonting mot förmodan skulle behöva kompletteras så utförs detta kostnadsfritt. Vi är inte klara med arbetet förrän du är nöjd (100% nöjd kund-garanti).

TRYGGHET

Vi vill att du ska känna dig trygg med vår personal och våra säkerhetsrutiner.

All vår personal utvärderas därför noggrant i samband med anställning. Bland annat begär vi utdrag från belastningsregistret samt kontaktar referenser. Personalen utbildas därefter i vår värdegrund och ett sekretessavtal upprättas. Vid städning används alltid företagsklädsel med synligt ID-kort. En personlig serviceassistent utses för att bli specialist på just ditt hem. Denne tar hand om alla städinsatser hos dig förutom vid sjukfrånvaro eller annan frånvaro.

Våra rutiner för nyckelhantering och larmkoder är framarbetade i samråd med SSF (Svenska Stöldskyddsföreningen). Vi upprätthåller en ansvarsförsäkring för att täcka eventuella skador på egendom, om olyckan skulle vara framme.

Företaget är godkänt för F-skatt.

PRISER & VILLKOR

Det ska vara enkelt och smidigt för dig att anlita oss, och förutom attraktiva priser är villkoren tydliga och anpassade till din fördel.

Våra tjänster har inga dolda uppdragskostnader såsom utkörningsavgifter, startavgifter, hembesökskostnader eller oväntade materialkostnader. Du betalar endast ett timpris för utfört arbete, och vi är alltid tydliga med att i förväg meddela hur lång tid arbetet kommer att ta. Tack vare denna prismodell riskerar du aldrig att det i slutändan blir dyrare än vad du förväntat dig. Vid betalning tillkommer ingen serviceavgift om du väljer elektronisk faktura.

Vi har endast en månads uppsägningstid för dig som väljer att abonnera på våra städtjänster. Alla städplaner anpassas individuellt för just dina behov.

MILJÖ

Ditt samvete ska vara lika rent som ditt hem när vi städat hos dig.

Vår verksamhet är anpassad för minsta miljöpåverkan. Detta betyder bland annat att våra serviceassistenter utbildas i miljömedvetenhet för att kunna välja miljövänliga städmetoder och rengöringsprodukter, och för att kunna hantera kemikalier och avfall på ett sätt som minimerar negativ miljöpåverkan.

Vi använder nästintill uteslutande miljömärkta rengöringsprodukter, undantagen är mycket ovanliga.

Personalens användning av cyklar/elcyklar uppmuntras och premieras.

Laughter and tears are both responses to frustration and exhaustion. I myself prefer to laugh, since there is less cleaning up to do afterward.

– Kurt Vonnegut